1. Zbirke osebnih podatkov

Awakening zbira osebne podatke posameznikov, ki jih je zbral iz javno dostopnih virov ali v okviru zakonitega opravljanja svoje dejavnosti. Osebne podatke zbira z namenom promocije in obveščanja posameznikov o aktivnostih Zavoda.

Osebni podatki, ki jih Zavod zbira, so lahko: osebno ime, naslov stalnega ali začasnega bivališča, telefonska številka, ter naslov elektronske pošte. Na podlagi izrecne, osebne in pisne privolitve posameznika oz. sklenitve naročniškega razmerja, ki se šteje kot pogodbeno, pa lahko Zavod zbira tudi druge osebne podatke, ki so potrebni za uveljavitev pogodbenega sodelovanja.

2. Katere vrste podatkov zbiramo?

Podatke o vas moramo obdelovati, da lahko zagotavljamo storitve, dejavnosti in prodajne izdelke oz. storitve Zavoda. Vrste podatkov, ki jih zbiramo, so odvisne od vaše uporabe naših storitev oz. izdelkov.

 • Osebno ime in elektronski naslov. Podatke zbiramo, da vas zgolj obveščamo o novostih, webinarjih, akcijskih ponudbah, novicah in svežih vsebinah Zavoda Awakening. Elektronsko pošto pošiljamo tudi za usmerjanje na različne dogodke in promocijske akcije vezane na dejavnosti Zavoda.  To počnemo redno mesečno.
 • Podatki o transakcijah, izvedenih v naših storitvah. Če naše storitve uporabljate za nakupe ali druge finančne transakcije (na primer če opravite nakup ali prispevate finančna sredstva), zbiramo podatke o nakupu ali transakciji. To vključuje podatke o plačilu, kot so ime, priimek, naslov ter druge podatke o računu in preverjanju pristnosti ter podatke za obračunavanje.
 • Podatki o piškotkih: podatki o piškotkih, shranjenih v vaši napravi, vključno z ID-ji in nastavitvami piškotkov. Več o naših načinih uporabe piškotkov preberite v naših splošnih pogojih o uporabi piškotkov.

3. Posredovanje podatkov neodvisnim partnerjem

Svojim partnerjem strogo omejimo načine uporabe in razkritja podatkov, ki jim jih posredujemo. Podatkov ne obdelujemo v namene profiliranja.

 • Dobavitelji in ponudniki storitev.
  Podatke in vsebino posredujemo dobaviteljem in ponudnikom storitev, ki podpirajo naš zavod, na primer z zagotavljanjem storitev tehnične infrastrukture, analiziranjem uporabe naših storitev, zagotavljanjem storitev za stranke, zagotavljanjem plačilnih storitev ali izvajanjem anket.

4. Kakšna je naša pravna podlaga za obdelovanje podatkov?

Podatke zbiramo, uporabljamo in posredujemo na zgoraj opisane načine:

 • v skladu z vašim soglasjem, ki ga lahko kadar koli prekličete;
 • kot je potrebno za izpolnjevanje naših pravnih obveznosti;
 • za zaščito vaših glavnih interesov ali interesov drugih;
 • v skladu z javnim interesom in
 • v skladu z našimi zakonitimi interesi (ali interesi drugih), kar vključuje naše interese za zagotavljanje inovativnih, prilagojenih, varnih in donosnih storitev svojim uporabnikom in partnerjem, razen če nad temi interesi prevladajo vaši interesi ali temeljne pravice in svoboščine, ki zahtevajo zaščito osebnih podatkov.

5. Hranjenje podatkov, deaktivacija in izbris računa

Upravljalec podatkov, ki je odgovoren za vaše podatke, je Zavod Awakening.  Z  nami  stopite v kontakt prek spleta ali pošte na zgoraj navedenem naslovu.

Podatke hranimo tako dolgo, kot je potrebno za zagotavljanje naših storitev in izdelkov ali do izbrisa vašega računa oziroma zahteve po izbrisu podatkov. Za aktivne uporabnike to pomeni za nedoločen čas, za neaktivne uporabnike pa 12 mesecev po zadnjem odprtem sporočilu ali kliku na povezavo.

Do podatkov, ki jih prejmemo o vas (vključno s podatki o finančni transakciji, povezani z nakupi), lahko dostopamo in jih hranimo daljše časovno obdobje,  oz. kakor to od nas zahtevajo računovodski standardi in z njimi povezani zakoni.

 • Podatke prejemnikov, ki berejo naše novice, vabila na webinarje, delavnice in seminarje hranimo, dokler se ne odjavijo. Odjavijo se lahko pisno preko e- pošte, telefonsko in preko spletne strani www.tjasastrle.com kjer imajo ustvarjen svoj uporabniški račun. Pomembno – v kolikor deaktivirate in izbrišete svoj uporabniški račun, s tem nepreklicno izgubite dostop do že plačanih storitev ter video in avdio vsebin.
 • Podatke prejemnikov, ki se odjavijo od novic, hranimo še eno leto, vendar jih več ne uporabljamo.
 • Podatke prejemnikov, ki pisno (po e pošti) zahtevajo izbris, izbrišemo v roku 5 dni od prejetja zahtevka.
 • Podatke o prejemnikih, ki se ne odjavijo, a tudi ne berejo naših novic oz povezav v novicah, izbrišemo v roku 12 mesecev od zadnjega odprtega sporočila ali klika na povezavo.

Soglasje o uporabi osebnih podatkov  lahko prekličete kadarkoli, v celoti ali za posamezni osebni podatek oz. področje in sicer tako, da pošljete preklic na elektronski naslov:info@tjasastrle.com ali uporabite povezavo za odjavo v posredovanem elektronskem sporočilu. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njenim preklicem.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov imate pravico, da dostopate do svojih podatkov, jih popravite, prenesete in izbrišete. Vse vpoglede, spremembe in popravke urejate po elektronski pošti: info@tjasastrle.com

Awakening, Zavod za komunikacijo in osebnostno rast
Kašeljska cesta 25,
1000 Ljubljana 

info@tjasastrle.com
Tel: 031 447 642