O MENI

Sem človek, tako kot vi. Rada imam sprehode v naravi, morje in mangov sladoled. Nasmeh je moj najljubši vsakodnevni dodatek. Sem tudi facilitatorka, motivatorka in komunikologinja, predvsem pa raziskovalka neskončnih možnosti in učnih okolij, kot tudi vseživljenjska učenka.

Moje izkušnje segajo od HR (človeški viri), novinarstva, marketinga, javnega nastopanja, igrifikacije, dela z otroki in mladostniki ter še mnogo več.

Verjamem, da je radovednost gonilna sila napredka. S tem zavedanjem vam nudim opolnomočenje in orodja za vsak del vašega življenja, ki ne deluje tako, kot veste, da je mogoče.

Dragi kreator, dobrodošel!

Vsi ustvarjamo svet v katerem živimo. Želim si, da bi imeli srčne in ljubeče odnose, da bi med seboj širili pozitivno energijo in bili prijazni drug z drugim. Svet je lahko lep in mi smo njegovi ustvarjalci.

Delavnice in seanse, ki jih izvajam temeljijo na opolnomočenju ljudi, raziskovanju in osebnih ciljih, ki so onkraj omejitev našega uma.

Kot otrok sem bila zelo pozitivna in radoživa. Ljudi sem znala s svojo iskrenostjo nasmejati in dobro so se počutili v moji družbi. Nato pa sem nekje na svoji življenjski poti začela postajati vedno bolj resna, skoraj obsedena z razmišljanjem in analiziranjem dogodkov in oseb.

Vedno manj je bilo trenutkov smeha od katerega te bolijo trebušne mišice in več konstantnega nezadovoljstva, ki je vrelo tik pod površjem. V nekaterih trenutkih sem bila prava tečnoba. Pritoževala sem se tudi nad vsemi stvarmi za katere sem menila, da ne funkcionirajo v družbi. Postala sem nadležna celo sebi in nisem več prenesla, da bi šlo tako naprej.

Po drugi strani pa je bila v meni vedno gonilna sila, ki me je gnala za tem, da bi bila boljši človek, da bi imela boljše odnose, da bi bila bolj odprta, da bi raziskovala česa je sposobno moje telo, da bi se bolj zabavala, da bi našla več resnice o našem obstoju.

Kaj sem odkrila z delom v različnih delovnih okoljih in o življenju v Sloveniji ter v tujini? Opolnomočenje je ključno za ljudi, ne le pri delu, ki ga opravljamo ampak tudi na vseh drugih področjih v našem življenju. V kolikor voditelj opolnomoči svoje zaposlene, bodo le ti bolj motivirani, manj pod stresom in bodo izkušali vsesplošno dobrobit. Enako velja za šolska okolja in za naše odnose.

Radovednost me je vodila k zastavljanju vprašanj. Ko je napočil čas, so odgovori začeli prihajati v moje življenje. Tako me je eden izmed odgovorov vodil do odkritja ​ Access Bars®. Najbolj čudovite tehnike kar sem jo kdaj spoznala, ki mi je pomagala sprostiti razmišljanja, emocije in občutke, da mi niso bili več v napoto v vsakdanjem življenju. Postala sem bolj zavestna in prisotna v vsakem trenutku.

V kolikor imate kakšna vprašanja, ki bi mi jih radi zastavili, predloge za sodelovanje, pohvalo ali karkoli drugega, kar se vam zdi doprinos, bom vesela, da se mi oglasite.

Kontakt: info@tjasastrle.com ali 031 447 642

Z ljubeznijo,

Tjasa

Ključne vrednote:
  • Radovednost.
  • Uravnoteženost.
  • Kreativnost.
  • Radost.
Cilj in vizija

Moj cilj je opolnomočiti odrasle in otroke, da raziskujejo vse kar v njih prebuja radovednost.

Moja vizija je ustanoviti šolo za otroke, ki bo inovativna in izven okvirjev. Šolo v katero bodo otroci hodili z največjim veseljem in, ki jih bo opremila za prihodnost, ki prihaja.

VAŠA PRIPOROČILA