DOTIK SPROSTITVE ACCESS BARS

Z nežnim pritiskom 32 točk na glavi, lahkotno in brez napora sprostiva vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v življenju.

Včasih ljudje mislijo, da jih bo um pripeljal do cilja. V resnici pa je najbolj pomembno, da se naučimo izključiti naš um. Takrat se odpremo za prejemanje, smo bolj v stiku s seboj, imamo boljšo koncentracijo, smo bolj sproščeni in v naše življenje privabimo prave ljudi. Vse to pa nam pomaga, da lažje in hitreje dosežemo zastavljen cilj. Access Bars Tretma vam pomaga, da ste bolj neobremenjeni in da lažje ustavite neželene misli, ki vas blokirajo na vaši poti.

Kaj je pri vsem tem najboljše? To, da vam ni treba početi čisto nič in se lahko popolnoma prepustite nežnemu dotiku. V najslabšem primeru se boste počutili sproščeno kot po masaži. Obenem pa bova odstranjevala morebitne omejitve, ki so se naložile tekom let.

Trajanje tretmaja: 1,5h (uvodni pogovor in izvajanje Access Bars v salonu z masažno mizo)

Cena tretmaja: 60€

Termin: po dogovoru. 

Za več informacij mi piši na: info@tjasastrle.com ali me pokliči na: 031 447 642. Z veseljem bom odgovorila na vsako vprašanje.

VAŠA PRIPOROČILA