Pogosta vprašanja o Access Bars

By september 2, 2019Uncategorized

Kaj so »Barsi«?

Barsi so 32 točk na glavi, ki ko se jih rahlo dotaknemo, sprostijo stare nabrane energije v možganih in telesu. Tako nam omogočijo izjemne in lahkotne spremembe.

Kaj naredi Bars tretma?

Bars tretma vzame vse pomisleke, misli, občutke, čustva, odločitve, sodbe in prepričanja iz tega in prejšnjih življenj, ki so zastali v obliki energije v možganih, in jih sprosti. To sproščanje se zgodi, ko se dotaknemo Barsov kar nam omogoči sprostitev shranjene »krame«, ki nam ne služi.

Podobno, kot ko ugasnejo luči v vaši hiši in obrnete stikalo, da se luči spet prižgejo: ob zaključku Bars tretmaja se spet prižgejo vaše luči. Energija vesolja postane dostopna in to v vas pogosto povzroči mir, lahkotnost in v življenju.

Več zdravnikov je poročalo o spremembah v možganskih valovih, od beta pa do bolj sproščenih theta valov v eni uri.

Kaj lahko pričakujete po prejemu Barsov?

Vsak Bars Tretma je drugačen. Najhujše, kar se lahko zgodi po Bars Tretmaju je, da se počutite sproščeno, kot po odlični masaži. Najboljše, kar se lahko zgodi, pa je, da se lahko spremeni vaše življenje. 

Med najpogosteje učinke, ki jih navajajo ljudje spadajo: povečan občutek miru in lahkotnosti, manj reakcij na situacije, ki bi vas morda v preteklosti vznemirjale, bolj sproščen in globok spanec, občutek, da je vse, kar vas je vznemirjalo pred Bars Tretmajem, nepomembno.

Kako dolgo traja učinek Bars Tretmaja?

Ko končate Bars Tretma, se Barsi “zaženejo” in sproščajo zataknjeno energijo za vedno . Vsakič, ko prejmete Barse po tem, učinek postane bolj dinamičen.

Najbolj dramatične učinke je opaziti v treh do štirih tednih po Bars Tretmaju.

Kako pogosto je priporočljivo zaganjanje Barsov?

To je v celoti odvisno od vas. Kako dobro se želite počutiti? Kako lahkotno si želite, da bi bilo vaše življenje?

Večina ljudi, ki zna zaganjati Barse, si jih zažene vsaj enkrat na teden, ali kadar se počutijo pod stresom, so sitni ali nezadovoljni s potekom njihovega življenja. Po kakršnem koli večjem šoku ali poškodbah vam bodo Barsi v doprinos.

Kdo ima lahko korist od Barsov?

Vsakdo, ki je pripravljen nekaj časa mirovati (dobro uro) in si želi izboljšati svoje življenje!

Koliko časa traja Bars Tretma?

Običajno traja Bars Tretma med 60-90 minut. Vedno pa je bolje zagnati Barse, tudi če le za 20 minut, kot da jih sploh ne zaženete!

Ali vam lahko Barsi škodijo?

Ne, Barsi vam ne morejo škoditi.

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam odgovorim. Pošljite jih na: info@tjasastrle.com ali me pokličite na: 031 447 642

Leave a Reply